Sikkerhedslåse

Sikkerhedslåse i Søborg

Målet med den låseservice vi leverer, er at øge sikkerheden og trygheden omkring dig. En professionel sikkerhedslås er en af de bedste og mest simle løsninger i den forbindelse. Uanset om det drejer sig om hjemmet, butikken eller institutionen, vil en anerkendt og forsikringsgodendt sikkerhedslåse fra Låsesmed Søborg være et godt valg. Kontakt os for rådgivning omkring nye sikkerhedslåse til den bygning, du ønsker at sikre. 

FOREBYG INDBRUD MED LÅSE

En ny sikkerhedslås er altid en god investering. Mange hjem er desværre ikke sikret ordentligt, af den simple årsag, at låsene måske er gamle, slidte eller svage. En ny lås er en god og simpel måde at forebygge indbrud på. Vi sælger, monterer og installerer forsikringsgodkendte låse. 

 • Forsikringsgodkendte låse

 • Mekaniske og elektriske løsninger

 • Akut reparation og omkodning

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Hvordan sikrer jeg bedst mit hjem mod ubudne gæster?

  Når du har flere låse, gør du livet mere besværligt for indbrudstyve og ubudne gæster. Det vigtigste er at låsen er stærk. Men med flere stærke låse på hoveddør og bagdør, er dit hjem godt sikret.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber ny lås?

  En stærk lås kan låses fra begge sider af døren. Derudover er den borebeskyttet og har en høj dirke- og kopieringssikkerhed. Vi er som professionelle låsesmede eksperter i låsesystemer, og vi rådgiver dig altid grundigt, når du leder efter en ny lås.

 • Kan I også montere sikkerhedslåse på terrassedør og vinduer?

  Ønsker du det, kan vi nemt monterer sikkerhedslåse på både vinduer, terrassedøre og kælderdøre. Dette vil bestemt højne sikkerheden i dit hjem, og på den måde, kan vi hjælpe dig, til at være mere tryg derhjemme.